fbpx
Sea of Thieves arrin mbi 8.4 milionë lojtarë pas Anniversary Update
Suksesi i Sea of Thieves vazhdon Gjatë E3 2019, producenti ekzekutiv Joe Neate zbuloi numrin e ri të lojtarëve të Sea of Thieves. Loja ka mbi 8.4 milionë lojtarë tanimë dhe 2 milionë prej tyre e provuan lojën për herë të…