Eventi Overwatch Anniversary 2020 do të nisë më 19 maj
Bëhuni gati për disa skins legjendare Eventi Overwatch Anniversary i këtij viti do të nisë të martën, më 19 maj dhe do të zgjasë deri më 9 qershor sipas një njoftimi të Blizzard. Edhe pse ende nuk ka patch notes…