Tag: Aniplex

Sezoni i dytë i Demon Slayer sjell detaje të reja
Demon Slayer është një nga serialet më të njohur në të gjithë Japoninë dhe ka fituar një numër të kosiderueshëm besnik të fansave në të gjithë botën. E drejta ekskluzive, e cila mirëpriti adaptimin e saj anime disa vjet më…