Tag: Anime Japan

Kur do të jetë finalja e Attack on Titan?
Episodi i fundit i serialit anime të Attack on Titan është afër dhe me Scout Regiment që përpiqen të ndalojnë Eren Jaeger, është koha perfekte për t’u dhënë më shumë informacion fansave. Megjithëse përshtatja e anime po pëson një vonesë…
Pritet një update rreth Season 6 të My Hero Academia
My Hero Academia po i mban fansat në pritje me mangën e saj këto ditë, por nuk do të kalojë shumë kohë që anime të rikthehet në vëmendje. Në fund të fundit, seriali është duke punuar në sezonin e gjashtë.…
Kur do të vijnë episodet e reja të JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean
Kanë kaluar disa muaj që kur JoJo's Bizarre Adventure solli episode të reja për fansat, dhe përdoruesit e rrjetit janë të dëshpëruar për më shumë. Stone Ocean u dha atyre vetëm një shije të karakterit të Jolyne Cujoh, dhe ajo…