Tag: anime horror

Netflix do të sjellë një seri anime horror me Junji Ito
Së fundmi Netflix ka njoftuar se do të punojë me Junji Ito për të sjellë një seri të re anime e cila do të sjellë historitë më të mëdha dhe më të mira horror. Për të gjithë ju që nuk…