Tag: anime games

Kjo është loja e duhur falas anime singleplayer dhe MMORPG për ju
Nëse jeni në kërkim të lojërave të stilit anime dhe që iu ofron shumë dyluftim, atëherë SoulWorker është loja ideale për ju të cilën duhet ta luani. SoulWorker zhvillohet në një botë të mbushur plot me përbindësha kundër të cilëve…
Kjo është loja e duhur falas për fansat e anime
Nëse jeni fans i anime dhe gjithashtu jeni një gamer, atëherë ne kemi gjetur lojën perfekte anime për ju ku ju mund të luani një shumëllojshmëri karakteresh. Loja në fjalë është The Last Generation – An Anime Smash Bros e…