Tag: animal crossing

Animal Crossing mund Genshin Impact & Fortnite si loja më e postuar në Twitter në 2020
Twitter ka lëshuar një numër të statistikave të lidhura me lojërat dhe rezulton se Animal Crossing: New Horizons ishte loja më e postuar për Twitter në vitin 2020. Duke postuar në blogun e tyre zyrtar, gjigandi i mediave sociale detajoi…
Sipas studimeve të fundit, videolojërat na bëjnë më të lumtur
Një studim i kryer nga Instituti i Internetit të Oxford ka zbuluar se do të ndiheni më të lumtur nëse ju luani videolojëra Kërkuesit tek Instituti i Internetit të Oxford në bashkëpunim me dy nga zhvilluesit të më të mëdhenj…
Festojini festat me Animal Crossing: New Horizons
Bëhuni gati, temperaturat po ulen! Moti më i ftohtë mund të mbërrijë, por për fat të mirë, ai gjithashtu po sjell një gëzim të ngrohtë për pushimet e fundvitit në lojën Animal Crossing: New Horizons për Nintendo Switch. Në 19…
Animal Crossing, Fall Guys dhe Portal 2 kthehen në grupe LEGO
Grupet LEGO të krijuara nga fansat, Portal 2, Fall Guys dhe Animal Crossing të gjitha janë kualifikuar për t'u rishikuar nga LEGO Group dhe mund të bëhen reale nëse miratohen. Ndërsa Super Mario mund të jetë duke udhëhequr për sa…
Nintendo do të shkurtojë lojërat mobile pas suksesit të Animal Crossing
Console gaming pritet të jetë në fokus Nintendo raportohet se po kërkon të heqë dorë nga përpjekjet e saj në hapësirën e lojërave mobile pasi ka parë rezultate zhgënjyese financiare nga lëshimet e fundit dhe suksesin e Animal Crossing: New…