Star Wars Jedi: Fallen Order është loja e dytë më e shitur e vitit të kaluar
Jedi: Fallen Order është loja e dytë më e shitur e 12 muajve që çojnë deri në tetor, të paktën në SHBA, sipas grupit të shitjes NPD. Lista renditet sipas shitjeve në dollarë dhe përfshin vetëm shitjet e plota të…
Festojini festat me Animal Crossing: New Horizons
Bëhuni gati, temperaturat po ulen! Moti më i ftohtë mund të mbërrijë, por për fat të mirë, ai gjithashtu po sjell një gëzim të ngrohtë për pushimet e fundvitit në lojën Animal Crossing: New Horizons për Nintendo Switch. Në 19…