Shikoni trailerin e ri të vazhdimit të Maleficent me Angelina Jolie
Vazhdimi i Maleficent do të vijë tetor. Traileri i filmit të vazhdimit të Maleficent, Mistress of Evil është publikuar dhe filmi do të vijë për premierën e tij në tetor. Përmes klipit mund të shohim dhe të kuptojmë më shumë…
Angelina Jolie mendohet ti bashkohet filmit të MCU, The Eternals
MCU ka qenë shumë sekretiv dhe misterioz rreth Avengers: Endgame, por edhe mbi informacionet se çfarë ka më tej për MCU pas kapitullit të fundit të Avengers. Marvel po i ruan me kaq kujdes detajet se si do të përfundojë…