Tag: angel matrix

Neon White më në fund ka një datë lançimi
Neon White u zbulua për herë të parë vitin e kaluar në Nintendo Direct dhe që prej asaj kohe tërhoqi goxha vëmendje. Dhe tashmë pas një kohe të gjatë kemi më në fund një datë lançimi. Neon White është lojë…