Tag: android 12

Këto janë emoji-t e Android 12
Nuk do të ishte Dita Botërore e Emoji pa një azhurnim nga Google në emoji-n e tij të ardhshëm Android dhe do të ketë shumë azhurnime për karakteret speciale për Android 12. Google ka parë paraprakisht azhurnimet e qindra karaktereve…
Wallpapers për Android 12 kanë dalë dhe ju mund t’i përdorni ato
Android 12 pritet të sjellë versionin e saj të parë së shpejti bashkë me shumë veçori të reja të cilat mezi po priten. Bashkë me to janë edhe wallpapers ku disa prej tyre janë publikuar së fundmi. Falë Wylsacom i…