Sistemi operativ Android 11 po vjen në 3 qershor
Beta e parë publike është tashmë në dispozicion Google zakonisht prezanton çdo version të ri të Android në konferencën e tyre të zhvilluesve Google I/O. Këtë vit, megjithatë, ajo u shty për shkak të pandemisë dhe la shumë të pyesin…