Tag: anderson talisca

Si të merrni Andre Silva dhe Anderson Talisca në FIFA 22
SBC-të (Squad Building Challenges) janë një mënyrë fantastike për të marrë lojtarë më të mirë në modalitetin FIFA 22 Ultimate Team. SBC të ndryshme kanë shpërblime të ndryshme, por shumë SBC mund të bëhen mjaft lehtë. Të tjerat kërkojnë një…