Tag: And I Would Walk 3000 More Achievement

Si të merrni And I Would Walk 3000 More Hidden Achievement në Genshin Impact
Achievement në Genshin Impact janë diçka e rëndësishme pasi përveç faktit që mund të bëni “fleks” me miqtë tuaj por gjithashtu merrni edhe Primogems. Dhe me shumë mundësi iu kanë shpëtuar disa Achievement prandaj po iu sjellin një guide se…