Tag: anaconda

Xbox Project Scarlett do të ketë dyfishin e parametrave të Xbox One X
Scarlett do të jetë shumë më i fortë në çdo aspekt Sipas një raporti të ri, konsola e gjeneratës së ardhshme të Microsoft, e quajtur Xbox Scarlett Anaconda, do të ketë parametra që janë nga 50% deri në 200% më…
Modeli Lockhart i Xbox Scarlett ende po zhvillohet nga Microsoft
Konsola pritet të jetë më e lirë dhe të ketë fuqinë e një PS4 Pro Duket se planet e Microsoft për Xbox Scarlett kanë ndryshuar sërish, ose më saktë, nuk kanë ndryshuar fare, edhe pse menduam se ndryshuan. Përpara se…