Tag: amouranth onlyfans

Accounti OnlyFans i Amouranth u hakua
Nëse keni ndonjë interes për Twitch, shanset janë që ndoshta do ta njihni Amouranth. Kaitlyn 'Amouranth' Siragusa ka pothuajse gjashtë milionë ndjekës në faqen e streamit falë streameve të saj jashtëzakonisht të njohura në vaskë të nxehtë. Në fillim të…
Përse Amouranth nuk e ka lënë ende OnlyFans?
Amouranth njoftoi fansat se në qershor të 2022 ajo do të largohej nga OnlyFans por tani jemi duke iu afruar gushtit dhe ajo nuk është larguar ende nga aplikacioni. Komuniteti i Twitch u trondit kur Amouranth deklaroi se ajo planifikoi…
Amouranth investon në diçka të re pas OnlyFans
Nuk është çudi në këtë pikë të dëgjosh se Amouranth ka investuar në një kompani tjetër. Me largimin nga OnlyFans, Amouranth ka ndjekur forma alternative të të ardhurave edhe më shumë se më parë. Pasi njoftoi vendimin e saj për…