Tag: Among Us x Hololive Cosmicube

Among Us sjell një bashkëpunim me Hololive
Edhe pse i ka rënë goxha popullariteti, zhvilluesit e Among Us nuk mungojnë duke sjellë shpesh update dhe përmirësime në lojë. Dhe kësaj here ata kanë sjellë një bashkëpunim të ri i cili është me Hololive. Hololive është një produksion…