Among Trees do të vijë në early access vitin e ardhshëm
Among Trees u zbulua gjatë ceremonisë së The Game Awards 2018. Lançimin Early Access në Steam do e ketë vitin e ardhshëm. Detajet, përveç ilustrimeve stilistike dhe vendosjes së saj në një natyrë të egër, janë të pakëta. Në faqen…