Dy lojëra të tjera vijnë falas në Epic Store
Epic Games po ndërron turnin e lojërave falas për përdoruesit e Epic Games Store. Duke filluar që sot, në datë 30 prill, lojtarët do të mund të marrin Amnesia: The Dark Descent dhe Crashlands, dy lojëra me atmosfera mjaft të…
Zbulohen pamjet e para të Dune nga Denis Villeneuve
Janë postuar imazhet e para për adaptimin e Dune nga Denis Villenevue. Këtu mund të shohim pamjet e para në botën armiqësore të Arrakis, planeti i ilustruar në novelën fantastiko-shkencore të Frank Herbert në 1965, me të njejtin emër. Të…
Steam po përndiqet nga zhurmat e frikshme të Amnesia
Ju mund të jeni duke qëndruar normalisht përpara kompjuterit tuaj, kur papritur filloni të dëgjoni një seri zhurmash tmerruese që po luhen në bokset tuaja. Ndër këto zhurma përfshihen therja e dikujt, një grua me të qeshur manjake dhe një…