Tag: amnesia: rebirth

Nxitoni të merrni lojërat falas në Epic Games Store për këtë javë
Epic Games Store ka nxjerrë lojërat e saj të përjavshme falas të cilat mund t’i gjeni tashmë falas dhe nxitoni që t’i merrni sa më parë. Lojërat falas për këtë javë në Epic Games Store janë Amnesia: Rebirth dhe Riverbond.…
Këto janë lojërat falas në Epic Games Store për javën tjetër
Epic Games Store ka zbuluar dy lojërat falas që do të vijnë javën tjetër në platformën e saj. Dhe njëra prej këtyre lojërave është një aventurë horror dhe mister kurse loja tjetër është një aventurë co-op të cilën mund ta…