Tag: amnesia: a machine for pigs

Lojërat e ardhshme falas në Epic janë perfekte për Spooktober
Një javë e re një tjetër set lojërash falas në Epic Games Store. Momentalisht mund të merrni Rising Storm 2: Vietnam dhe Abzu, por si gjithmonë ne presim me padurim lojërat falas të javës së ardhshme. Epic tashmë po i…