Tag: amd ryzen

AMD raporton se procesorët Ryzen kanë probleme me Windows 11
Shumica e njerëzve nuk duhet të nxitojnë të instalojnë versione të reja të sistemit operativ në ditën e parë, dhe Windows 11 nuk bën përjashtim nga ai rregull. AMD ka publikuar informacion në lidhje me dy defekte që mund të…