Kartat e reja grafike AMD Radeon RX 6000 mundin RTX 3090 dhe janë më të lira
AMD po shkakton trazira në ujërat e qeta Siç ka bërë vitet e fundit me procesorët Ryzen, AMD duket se dëshiron të trazojë ujërat edhe në fushën e kartave grafike. Konkretisht, besnike ndaj emërimit të saj, kompania zbuloi propozimet e…