Tag: amazon games

Amazon Games njofton një lojë të re multiplayer
Amazon Games nisi të bënte një emër në industrinë e gaming me dy lojërat e saj goxha popullore MMO si New World(e cila është pak si “dead” kohët e fundit) dhe Lost Ark. Dhe tashmë një lojë e re  është…
New World thyen përsëri rekorde ne Steam
New World është loja e fundit nga Amazon Games e cila u lançua javën e kaluar dhe pati një rritje të madhe dhe të shpejtë në popullaritet. Dhe së fundmi kjo lojë ka thyer përsëri rekorde. Së fundmi loja ka…
Loja e Amazon po shkatërron përsëri karta grafike
Loja e Amazon, New World, pati një sukses të madh gjatë lançimit të saj në qoftë se nuk llogarisim problemin me radhën e gjatë në queue (personalisht kemi pritur më shumë se 4 ore për të hyrë në lojë). Dhe…
Crucible, MMORPG-ja e Amazon do të mbyllet në Nëntor
Më pak se pesë muaj pas lançimit të parë, loja falas e Amazon, Crucible po ndërpritet. Serverët do të mbyllen në Nëntor dhe zhvilluesi i tyre, Relentless Studios kaloi në projekte të tjera të Amazon Games "Ne e vlerësojmë shumë…
New World është një MMO nga Amazon Games që do të vijë në 2020
The Game Awards na dhanë mundësinë të shikonim RPG e re për herë të parë Amazon Games ka konfirmuar gjatë The Game Awards se MMORPG New World do të lançohet në maj të 2020s. Loja open world në PC është…