Tag: amazon game studios

New World thyen përsëri rekorde ne Steam
New World është loja e fundit nga Amazon Games e cila u lançua javën e kaluar dhe pati një rritje të madhe dhe të shpejtë në popullaritet. Dhe së fundmi kjo lojë ka thyer përsëri rekorde. Së fundmi loja ka…
MMO-ja e Lord of the Rings nga Amazon mund të vijë në 2022
MMO-ja falas e Lord of the Rings, bashkë-zhvilluar nga Athlon Games dhe Amazon, duket se do të vijë në 2022. Athlon Games është një degë e Leyou, e cila u ble kohët e fundit nga Tencent dhe dokumentet e zbulimit…
MMO New World e Amazon vonohet për në pranverën e 2021
Rrugëtimi i Amazon drejt zhvillimit të lojërave, ka hasur një tjetër vështirësi. Loja e tyre MMO open-world fantazi, New World, ishte planifikuar që të lançohej në 25 gusht. Tani kjo është shtyrë për në pranverën e 2021, në mënyrë që…
Project Tempo duket se është përgjigjja e Amazon ndaj Google Stadia
Përgjigja e publikut ndaj Google Stadia nuk ka qenë pranuese, por kjo nuk po dekurajon gjigantët e tjerë të mëdhenj të teknologjisë nga ndërtimi i konkurrentëve të ngjashëm Project Tempo është hollësisht i detajuar në një raport nga New York…
Amazon ka pushuar me dhjetëra punonjës në ditën e fundit të E3
Punonjësit e ndikuar do të kenë 60 ditë kohë për tu sistemuar në një pozicion tjetër brenda Amazon. Amazon Game Studios raportohet se ka pushuar me dhjetëra punonjës në ditën e fundit të E3. Kompania gjithashtu mendohet të ketë anulluar…