fbpx
Një videolojë e zhvilluar për parandalimin e Alzheimerit po funksionon
"Dy minuta në lojë janë të barabarta me pesë orë kërkime laboratorike" Sea Hero Quest është një videolojë e zhvilluar në bashkëpunim me studion e Deutsche Telekom të Gjermanisë, Glitchers dhe disa universitetete të caktuara Europiane. Loja është e dizenjuar…