Tag: Alphabet Google

Google tregon se fjala më e kërkuar në Bing është ‘Google’
Në korrik, kompania mëmë e Google, Alphabet u gjobit me 4.3 miliardë euro dhe u godit me një urdhër antitrust nga Bashkimi Evropian. U akuzua se dyshohet se përdorte taktika të ndryshme që synonin të nxirrnin jashtë çdo motor kërkimi…
Franca gjobit Google me 500 milionë euro
Sipas Reuters, mbikëqyrësi antitrust i Francës vendosi një gjobë prej 500 milion euro për Google Alphabet(GOOGL.O) për mosrespektimin e urdhrave të rregullatorit se si të zhvillojnë bisedime me botuesit e lajmeve të vendit në një rresht mbi të drejtat e…