Tag: all home connection

Sa para shpenzon mesatarisht një gamer në video lojëra?
Video lojërat janë një trend në rritje dhe një pjesë e mirë e tyre iu ofrojnë mundësinë që të shpenzoni para kundrejt skins, DLC dhe më shumë. Dhe këtu lind pyetja se sa para shpenzon mesatarisht një gamer në video…