Tag: Aliens: Dark Descent trailer

Aliens: Dark Descent zbulohet gjatë Summer Game Fest
Aliens: Dark Descent, një lojë e re në serinë ikonë horror sci-fi, është shpallur në Summer Game Fest. Seriali Alien ka një histori të gjatë në lojëra, të mira dhe të këqija. Disa nga shembujt më të dukshëm vijnë nga…