Tag: Alice in borderland seson2

Alice in Borderland publikon pamjet e para për sezonin e 2
Alice in Borderland po përgatit sezonin dhe fansat mund të shikojnë rikthimin e adaptimit që tani. Netflix lëshoi ​​​​një përditësim mbi përshtatjen e mangës në Geeked Week. Siç mund ta shihni, një grup prej tre fotosh nga sezoni i dytë…