Tag: Alibaba

Të ardhurat e gaming rriten teksa fitimet e zhvilluesit të PUBG Mobile ngrihen në 65%
Gjigandi kinez i lojërave dhe mediave sociale Tencent Holdings Ltd (0700.HK) raportoi një rritje parashikuese prej 65% në fitimin tremujor të enjten, ndërsa drejtuesi përsëriti përqendrimin e kompanisë pasi Kina ka rritur kontrollin mbi gjigandët e teknologjisë. Tencent, arriti fitim…