Tag: Alexa

Ngrihet padi për Siri dhe Google: Ata na dëgjojnë edhe po nuk i thirrëm
Kompanitë teknologjike kanë kërkuar prej kohësh vendosjen e pajisjeve të dëgjimit në shtëpi dhe xhepa, duke u përpjekur të bindin konsumatorët që të mbështeten tek asistentët e tyre të zërit për çdo nevojë të vogël që shfaqet. Por disa po…
Kur do të rikthehet Too Hot To Handle me Season 3?
Too Hot To Handle është reality show i Netflix, dhe është një nga prodhimet e tij më të dashura ndërkombëtare. Qershorin e kaluar kishim publikimin e Season 2 dhe tani mësojmë se Netflix ka shpallur datën e kthimit të tij.…