Tag: alex mytton

Sa para ka humbur KSI në bitcoin?!
KSI ka zbuluar sasinë e çmendur të parave që ai vuri në bitcoin në fund të vitit 2020 dhe, megjithë disa fitime, ka bërë një humbje të jashtëzakonshme. Gjatë vitit 2021,YouTuber britanik është bërë një fans i madh i kriptovalutave.…