MMO e inspiruar nga EVE, Albion Online është tani free-to-play
Nuk ka qënë kurrë aq e lehtë për t'u futur në këtë Fantasy MMO ambicioze Sandbox MMO-ja ambicioze Albion Online është tanimë free-to-play. Ju mund t'a shkarkoni client-in e lojës nga faqja e Albion Online dhe të filloni rrugëtimin tuaj për…