Tag: albin kurti

Kryeministri i Kosovës përgëzon Bad News Eagles
Bad News Eagles ka kryer arritje të mëdha në një kohë goxha të shkurtër që prej krijimit të ekipit duke arritur një famë goxha të madhe. Dhe kjo gjë nuk kishte si të mos shpëtonte pa u marrë vesh edhe…