fbpx

Tag: albedo

Sa herë që Genshin lëshon një karakter të ri fiton $12 milion brenda ditës
Genshin Impact është loja që ka arritur më shpejt $1 miliard të ardhura dhe personazhet e saj janë arsyeja. Personazhet e Genshin Impact janë në qendër të gjithçkaje. Të rinjt lançohen çdo muaj dhe secili prej tyre ka aftësi unike që mund t'ju ndihmojnë kur…