Tag: albagame

Black Ops – Cold War është loja më e preferuar e shqiptarëve
Call of Duty: Black Ops - Cold War ka sjellë vërtet një interes të madh tek lojtarët, me 3 modes kryesorë, si multiplayer, single-player campaign dhe zombies të shumëpritur... Black Ops - Cold War mund të quhet nga shumë një…
Dreams GameON Review – Krijoni ëndrrën tuaj
Media Molecule na solli një lojë shumë interesante me mekanika komplekse dhe pamje mahnitëse. Dreams është një lojë në lidhje me mini-lojërat. Është një lojë tip sandbox që ju lejon të bëni dhe luani jo vetëm mini-lojëra, por animacione, filma,…