Tag: alawar games

Beholder është falas në Steam për të festuar lançimin e Beholder 3
Beholder 3 është një lojë për spiunimin e fqinjëve tuaj tek një zyrtar i korruptuar në një shtet totalitar, në mënyrë që të shpëtoni veten tuaj dhe të avanconi pozicionin tuaj në parti. Nëse mendoni se kjo tingëllon si një…