ANAREA battle royale është praktikisht H1Z1 e re
AXC GAMES është një studio zhvillimi e pavarur frenceze, që u themelua në prill të këtij viti. Duke filluar si një studio me tre punonjës, tashmë kompania është zgjeruar dhe ka 10 njerëz që po punojnë me lojën e ardhshme…
Observer dhe Alan Wake’s American Nightmare janë falas në Epic Store
Koha për giveaway-in e ardhshëm të Epic. Observer dhe Alan Wake's American Nightmare janë dy nga lojërat e reja të disponueshme falas në Epic Games Store këtë javë. Ato do të mund të merren dhe të mbahen gjithmonë në koleksionin…