Tag: alan wake

Alan Wake Remastered zyrtarisht lançohet në vjeshtë 2021
Në një postim të fundit në një faqe të komunitetit Alan Wake të quajtur The Sudden Stop, Drejtori kreativ në Remedy Entertainment, Sam Lake, njoftoi zyrtarisht Alan Wake Remastered në një letër të hapur drejtuar fansave të klasikut të kultit.…
Alan Wake Remastered bëhet leak online
Alan Wake Remastered u shfaq në një faqe taiwaneze me një datë lançimi më 5 tetor 2021. Pa prova përfundimtare, gjithçka që mund të bëjmë tani është ta thellojmë më tej këtë leak, por një i brendshëm i industrisë, Wario64…
Nvidia do të shtojë mbi 60 lojëra në GeForce Now këtë muaj
Sot, Nvidia ka filluar të shpallë shtesat e saj në GeForce Now për muajin Maj. Gjatë këtij muaji, 61 lojëra do të shtohen në shërbimin e lojërave në cloud, me 17 nga ato lojëra që do të publikohen që sot.…
Remedy Entertainment ka tre lojëra në zhvillim e sipër
Do të lutemi që njëra të jetë Alan Wake 2. Remedy ka njoftuar në raportin e saj financiar se ka tre lojëra momentalisht në zhvillim e sipër, përfshirë këtu perspektivën e saj në lojën live service të stilit Destiny/Division. Loja…
Control mund të marrë një DLC me Alan Wake
Dy DLC dhe një mode i ri do të vijnë nga Remedy për të pasuar suksesin e Control. Control ka pak kohë që ka dalë, po zhvilluesi Remedy Entertainment nuk po harxhon kohë. Ai tashmë ka filluar planet për një…
Alan Wake dhe For Honor janë falas në Epic Games Store këtë javë
Keni kohë deri në 9 gusht për t'i marrë Sot janë zbuluar lojërat më të reja falas në Epic Games Store: Alan Wake dhe For Honor. Të dy lojërat e sipërpërmendura do të mund të merren falas deri të premten,…
Alan Wake do të hiqet nga dyqanet për shkak të skadimit të liçensave
Mos humbni rastin tuaj. Alan Wake është në ditët e tij të fundit për shkak të skadimit të licencave muzikore. Që lojtarët të kenë një shans për të blere lojën para se të hiqet nga qarkullimi, zhvilluesi Remedy njoftoi në…