fbpx
The Lion King dhe Aladdin do të bëhen remastered
Ky mund të jetë lajmi më i mirë që do dëgjoni sot Në një konferencë të GameStop që u mbjt mbrëmë, të hapur vetëm për blerësit, u njoftua se lojërat The Lion King dhe Aladdin do të bëhen remastered dhe…
Cristiano Ronaldo hiqet nga coveri i FIFA 19 – GameON Weekly
Në këtë edicion të GameON Weekly flasim për: 5. Apex Legends kap 25 milion lojtarë 4. Publikohet traileri i ri i Aladdin dhe konfirmohet vazhdimi i Aquaman 3. Activision-Blizzard shkurton 8% të stafit të tij 2. DOTA 2 rikthehet në…
Shikoni trailerin më të ri për adaptimin e Aladdin nga Disney
Will Smith është xhini më i mirë që kemi parë deri tani Disney ka postuar një trailer të ri për adaptimin e filmit të Aladinit dhe duhet ta pranojmë që duket një film mjaft premtues. Siç e dimë është qëllimi…
Will Smith është xhindi në remake-un e 2019 për Aladdin
Përrallat e Disney kanë qenë historikisht fantastike dhe të pavdekshme në asnjë gjeneratë. Për ta përforcuar edhe më shumë për këtë të fundit ai po sigurohet që të bëjë një film live-action për secilin prej tyre. Një version i ri…