Tag: al asad

Al Asad mund të vijë si operator në Vanguard
Një nga antagonistët më të famshëm të Call of Duty, Al Asad mund të bëhet pjesë e Vanguard x Warzone Modern Warfare 2 mbërrin më 28 tetor dhe zhvilluesit i kanë bërë pothuajse gati gjërat. Sidoqoftë, data miners pretendojnë se…