Tag: akira

Këto anime kanë fundin më të keq në ekzistencë
Kur bëhet fjalë për anime, ka disa seriale që janë më të mira se të tjerët kur finalet e tyre hyjnë në lojë. Disa tregojnë arritjen e paqes ndërsa të tjerët dalin jashtë qendrës në momentet e tyre të fundit.…
Rick and Morty na surprizon me një anime të shkurtër
Anime e shkurtër Rick and Morty vjen me referenca nga Dragon Ball, Akira dhe shumë anime të tjera. Adult Swim Con transmetoi një anime të shkurtër me personazhet kryesore nga seritë e animuara të Rick and Morty dhe me referenca…