Tag: AK-47

Shitet skin-i më i shtrenjtë i CS:GO për një çmim prej $150,000
Në atë që aktualisht besohet të jetë shkëmbimi më i kushtueshëm i skins të CS:GO që ka ndodhur ndonjëherë në histori, java e fundit pa një shitje të një skin-i tepër të rrallë AK-47 që thuhet se ishte shitur për…
5 loadout-et më të mira të AK-47 në Black Ops Cold War
Më poshtë do të gjeni 5 loadout që do tu bëjn të dominoni në Cold War AK-47 është një nga armët më të gjithanshme në Black Ops Cold War dhe ka një loadout për çdo lloj stili loje. Pavarësisht nëse…