fbpx

Tag: Airship

Among Us: Gjithçka që përfshihet në The Airship Skin Bundle
Harta e re e Airship është gati dhe do të vijë përfundimisht në Among Us nesër, që do të thotë pritja pothuajse ka mbaruar. Për ta festuar, programuesit e InnerSloth kanë përditësuar një paketë të re Skin Bundle. Dihet pak…
Among Us zbulon hartën e re gjatë The Game Awards
Among Us shfrytëzon eventin e The Game Awards për të prezantuar hartën e re Gjatë mbrëmjes së djeshme, Among Us shfrytëzoi The Game Awards për të prezantuar hartën e re të quajtur The Airship dhe shumë veçori të tjera që…