Shfaqet gameplay i Ruined King: A League of Legends Story
Në The Game Awards, kuptohet Tifozët e RPG-ve të bazuar në single-player dhe League of Legends duhet të entuziazmohen për zhvillimet e Ruined King pavarësisht nga Riot Forge që njofton se Ruined King: A League of Legends Story do të…
Ruined King është një League of Legends RPG nga zhvilluesit e Darksiders
Kjo është e para prej dy lojërave të publikuara nga Riot Forge Riot Games zbuloi para pak ditësh se një lojë single-player me histori rreth League of Legends do të debutojë në The Game Awards. Kjo lojë u zbulua gjatë…