Tag: AirPods

AirPods Pro 2 mund të lançohen në vjeshtë 2022
Afati kohor i nisjes së AirPods Pro 2 vazhdon të devijojë, me një informues që thotë se pasardhësi i AirPods Pro origjinal do të arrijë në tremujorin e tretë të vitit 2022. Më parë, i njëjti individ parashikoi që kufjet…
Apple njofton third generation AirPods për 179 dollarë
Apple sapo ka prezantuar AirPods të gjeneratës së tretë, grupin e fundit të kufjeve të vërteta masivisht të njohura të kompanisë. Me një dizanj të ri që kombinon aspektet e AirPods të mëparshëm dhe AirPods Pro, AirPods të gjeneratës së…