Tag: AirPods Pro

Apple njofton third generation AirPods për 179 dollarë
Apple sapo ka prezantuar AirPods të gjeneratës së tretë, grupin e fundit të kufjeve të vërteta masivisht të njohura të kompanisë. Me një dizanj të ri që kombinon aspektet e AirPods të mëparshëm dhe AirPods Pro, AirPods të gjeneratës së…
Këto janë përshtypjet e para për AirPods Pro
Videot e unboxing për AirPods Pro kanë filluar të qarkullojnë nëpër YouTube. Këto të fundit nuk janë tamam review teknike, por mbulojnë pjesë si dizajni, audioja, Ear Tip Fit Test dhe detaje të tilla. AirPods Pro janë më të fundit…