fbpx
Update-i i ri i Fortnite sjell beteja ajrore me Air Royale LTM
Mund të përkëdhelni edhe qenin Update-et e Fortnite vazhdojnë të shtohen dhe në këtë të fundit, saktësisht v8.40 vjen një mode i ri i Battle Royale-it i quajtur Air Royale. Për më shumë detaje rreth LTM-së lexoni pach notes në…