Tag: aimlab

Si të keni një shënjestër të mirë në Valorant | GUIDE
Kohët e fundit shohim një rritje të lojtarve në Valorant. Loja sa vjen e bëhet më tërheqëse për shumë gamers. Valorant ka shumë të përbashkëta me CS:GO dhe nese e keni luajtur ate, atëherë do te thotë se ja keni…
Skin i Ninja vjen në Fall Guys por si mund ta merrni atë?
Mediatonic sjell një skin të Ninja në Fall Guys Së fundmi, zhvilluesi i Fall Guys bëri të ditur se personat të cilët do të mblidhnin më shumë para për bamirësi do të fitojnë një skin. Dhe Ninja bashkë me MrBeast,…